Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Διαγωνίσματα Στατιστικής Γ' Λυκείου ΕΠΑΛ

Σε συνέχεια του προηγούμενου θέματος, το οποίο περιείχε ασκήσεις για το μάθημα της Στατιστικής :  Ασκήσεις Στατιστικής Γ’ Λυκείου ΕΠΑΛ, επανέρχομαι με κάτι παραπάνω. 

Όσοι έχουν διαβάσει ή έχουν τελειώσει με την ύλη αυτού του κεφαλαίου και θα ήθελαν να ελέγξουν τις γνώσεις τους και το επίπεδο εμπέδωσης, νομίζω ότι δύο διαγωνίσματα είναι απαραίτητα.
  • Αν εσείς που με διαβάζετε αυτή τη στιγμή είστε εκπαιδευτικοί  και ψάχνετε για κάποια έτοιμα διαγωνίσματα για τους μαθητές σας, πιστεύω θα τα βρείτε ενδιαφέροντα ( ανάλογα βέβαια και με το επίπεδο των μαθητών ) ... αξίζει να ρίξετε μια ματιά όμως.  

  • Σε περίπτωση που είστε μαθητές και θέλετε να κάνετε μόνοι την αξιολόγηση του εαυτού σας καλή συνέχεια και θα δείτε πως θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ξεκινήστε με το πρώτο γιατί πιστεύω ότι παρουσιάζει μικρότερη δυσκολία. Αυτό που προτείνω είναι να διαβάσετε καλά τη θεωρία του κεφαλαίου και να απομνημονεύσετε τους τύπους.
Έπειτα να λύσετε κάποιες από τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και το Ψηφιακό Σχολείο.

Όταν τελειώσετε και πιστεύετε πως είστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι, κλείστε τα βιβλία, τα τετράδια και τις σημειώσεις σας και .... καλή σας επιτυχία !!! 

Επιμέλεια - Παρουσίαση : Ρεβέκα Θεοδωροπούλου - M. Sc. Μαθηματικός

1 σχόλιο:

  1. [...] Παρέθεσα πριν λίγες ημέρες κάποια διαγωνίσματα Στατιστικής Γ’ Λυκείου ΕΠΑΛ , τα οποία θα βρείτε στο Διαγωνίσματα Στατιστικής Γ’ Λυκείου ΕΠΑΛ.  [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή