Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Ένα Μαθηματικό Δράμα ...

Οι μέρες είναι γιορτινές και η διάθεσή μας λίγο πιο ανάλαφρη, οπότε σκέφτηκα να το διασκεδάσουμε πριν το επόμενο ενδιαφέρον μαθηματικό θέμα. 

Βρήκα λοιπόν στη σελίδα της  Μαθηματικής Κοινότητας  ένα εξαιρετικό θέμα και σκέφτηκα να το μοιραστώ και με άλλους γιατί είναι πολύ όμορφο.  

Πριν δείτε τη μικρή παρουσίαση που έφτιαξα για να σας παρουσιάσω το θέμα, να σας επισημάνω να ρίξετε μια ματιά στο τέλος αυτής για να ενημερωθείτε για τους δημιουργούς και να μάθετε ποιοι ήταν όλοι αυτού οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν για να βγει κάτι τόσο καλό. 

Εγώ με τη σειρά μου θα τους δώσω τα συγχαρητήριά μου και θα ευχηθώ να υπάρξουν στο μέλλον κι άλλοι τέτοιοι εκπαιδευτικοί που θα διδάξουν στους μαθητές τους την ομορφιά και τη μαγεία των Μαθηματικών.

Τα Μαθηματικά μας είναι έμπνευση, δημιουργικότητα και αγάπη για μια εξαιρετική επιστήμη και αυτοί οι άνθρωποι το ξέρουν καλά και προσπαθούν να το μεταδώσουν ... τους ευχαριστούμε πολύ λοιπόν και τους παρακαλούμε να συνεχίσουν. 

Αυτά που θα δείτε εδώ κι πολλά παρόμοια βρίσκονται στο popiardv's blog .... 


Απολαύστε το και καλή μαθηματική διασκέδαση !!!

3 σχόλια:

 1. Νίκος Π. - Love dreamer14 Δεκεμβρίου 2012 - 8:19 μ.μ.

  Φοβερός ο θεατρικός διάλογος με τον μονίμως μόνο άγνωστο x, το έχω ευχαριστηθεί! Και σίγουρα έχει να προσφέρει στους μαθητές κάθε τέτοια όμορφη θεατρική προσπάθεια. Συγχαρητήρια κι από μένα στους μαθηματικούς που συνετέλεσαν σε αυτό.

  Πολύ ωραία η παρουσίασή σου και φυσικά οτιδήποτε έχει σχέση με τη διδακτική, το ξέρω πως το ρουφάς αμέσως και το κρατάς. Οτιδήποτε λοιπόν πέφτει στο βλέμμα μου που θα έχει σχέση με τη διδακτική που αγαπάς, θα σου το δίνω, το ξέρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο που είσαι εδώ και παρακολουθείς τα θέματά μας ... είσαι από τους βασικούς υποστηρικτές μας και σε παρακαλώ να το συνεχίσεις, τέτοιους θέλουμε σαν κι εσένα, να βλέπουν και να συμμετέχουν.

  Όσο για τη διδακτική που ανέφερες, αφού ξέρεις τα ενδιαφέροντά μου ότι νομίζεις ότι θα μου αρέσει να μου το στέλνεις :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νίκος Π. - Love dreamer14 Δεκεμβρίου 2012 - 9:08 μ.μ.

  Ρεβέκα μου είμαι εδώ και θα μείνω κολλημένος, για σένα πάντα και το πολύ όμορφο ιστολόγιό σου που μου αρέσει πολύ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή