Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ο γιος της Μάγισσας

Σήμερα θα σας μιλήσω ως γνήσια βιβλιοφάγος, που ακόμα και σε περιόδους έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας το βιβλίο δεν λείπει από το καθημερινό μου πρόγραμμα. Και μιλάω για ένα βιβλίο που διαβάζω για τη δική μου ευχαρίστηση (αν και τα περισσότερα το ίδιο συναίσθημα που δημιουργούν, ανεξάρτητα από το λόγο που έπεσαν στα χέρια μου).

Αυτή τη φορά "ο γιος της μάγισσας" με ζάλισε και με μέθυσε με τα λογοτεχνικά του σφηνάκια, που όπως λέει και ο δημιουργός τους : "φτιάχνονται στο μπλέντερ του υπολογιστή, με την ανάμειξη του φανταστικού με τον πραγματικό κόσμο και γαργαλούν με καινούργια συναισθήματα το μυαλό".
Ο λόγος για το δεύτερο βιβλίο (η αρχή έγινε με "Το τρομακτικό μυστικό του Το τρομακτικό μυσικό του Αϊνστάιν") του Ανδρέα Καπανδρέου, "Ο γιος της Μάγισσας", το οποίο περιλαμβάνει 15 αλλόκοτες ιστορίες και είμαι σίγουρη ότι θα καθηλώσουν όποιον αρχίσει το διάβασμα αυτού του βιβλίου.
Εμένα μου άρεσαν όλα, μα περισσότερο "ο γιος της μάγισσας" και "το γράμμα ενός προδότη".

Το αγαπημένο μου κομμάτι όμως ήταν ο επίλογος. Η διήγηση για την αυτοκτονία της Πηνελόπης Δέλτα ήταν ένα εξαιρετικό φινάλε, που με ενθουσίασε και μου άφησε τα πιο όμορφα συναισθήματα τελειώνοντάς το.
Το μόνο που μένει τώρα να πω είναι τις πολλές μου ευχαριστίες στο συγγραφέα, κύριο Ανδρέα Καπανδρέου που μου έκανε την τιμή να μου στείλει το βιβλίο του και φυσικά ότι το συστήνω ανεπιφύλαχτα σε όλους σας.

Καλή ανάγνωση .... αξίζει να το διαβάσετε !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου