Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

"Μαθηματικά Τετράδια" ... το νέο μαθηματικό περιοδικό !!!

Εικόνα από την ιστοσελίδα του Παγκρήτιου Εκπαιδευτηρίου
Το εκπαιδευτήριο "ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ" είναι αυτό που μας χαρίζει άλλο ένα εξαιρετικό μαθηματικό περιοδικό και με χαρά σας το παρουσιάζω παρακάτω. Πριν όμως θα αναφέρω μερικά πράγματα για αυτό το εκπαιδευτήριο, για όσους δεν το έχουν ακούσει. 
Ιδρύθηκε και λειτούργησε το σχολικό έτος 1963-1964. Μέσα στις ανησυχίες και τα οράματα της δεκαετίας του '60, η γόνιμη διάθεση για ανακατατάξεις και ποιότητα ένωσε τότε μια ομάδα νέων επιστημόνων που αναζητούσε κάτι διαφορετικό στο χώρο της παιδείας στο Ηράκλειο.
Η πορεία του Εκπαιδευτηρίου "ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ" υπήρξε σταθερή και ανοδική. Σήμερα, η υψηλή ποιότητα μαθήματος και η παιδαγωγική ευαισθησία σφραγίζουν τη δουλειά όλων των βαθμίδων του Εκπαιδευτηρίου, από τον Παιδικό Σταθμό ως το Λύκειο. Με τη στενή συνεργασία των διδασκόντων κάθε βαθμίδας για την εκπαιδευτική διαδικασία, τη διαρκή επιμόρφωσή τους σε παιδαγωγικά και επιστημονικά θέματα και την ανοικτή επικοινωνία με μαθητές και γονείς για τα προβλήματα της σύγχρονης εκπαίδευσης, η ατμόσφαιρα είναι πάντα δημιουργική και ο ρυθμός δουλειάς σταθερός και παραγωγικός.

Όλα αυτά, μαζί με την αγάπη των μαθητών και των διδασκόντων τους, οδήγησαν στη δημιουργία ενός μαθηματικού περιοδικού. 
Το όνομα αυτού "Μαθηματικά Τετράδια" και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο 1ο του τεύχος στη συνέχεια : 


Πηγή : Διασκεδαστικά Μαθηματικάpagkritio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου