Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Το πιο εθιστικό παιχνίδι ... "2048"


Τις τελευταίες ημέρες έχει διαδοθεί στο διαδίκτυο ένα άκρως εθιστικό παιχνίδι με το όνομα 2048. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τον  web developer – UI designer  Gabriele Cirulli , και ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει χιλιάδες φανατικούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η ιδέα του παιχνιδιού είναι πολύ απλή, καθώς μετακινώντας κουτάκια σε ένα πλαίσιο 16 θέσεων πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τον αριθμό 2048.
Το παιχνίδι παίζεται με τα βελάκια του πληκτρολογίου σας και επιτρέπονται οι κινήσεις πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά.
Κάθε φορά που έρχονται σε επαφή δύο κουτάκια με τον ίδιο αριθμό συγχωνεύονται και αποκτούν την διπλάσια «αξία». Τελικός στόχος είναι να καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα τετραγωνάκι με τον αριθμό 2048.
Μπορεί να σας ακούγετε εύκολο όμως πιστέψτε μας, δεν είναι… Σε κάθε κίνηση που κάνετε, εμφανίζετε ένα επιπλέον τετραγωνάκι το οποίο δυσκολεύει κατά πολύ το έργο του παίκτη. Αν δεν είστε προσεκτικοί το πλέγμα των 16 τετραγώνων θα γεμίσει και έτσι δεν θα έχετε δυνατότητα για άλλες κινήσεις.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι άκρως εθιστικό και εντάσσεται στην κατηγορία παιχνιδιών που θα πείτε πολλές φορές «τελευταίο παιχνίδι και σταματάω».
Το παιχνίδι μπορείτε να το βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί [2048].
Και στο τηλέφωνό σας στον σύνδεσμο [2048].
Επίσης ψάχνοντας στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμα εκδόσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά και παραλλαγές του όπως την έκδοση με διάσημους Μαθηματικούς [2048 mathematician's edition].
Καλή διασκέδαση και καλή υπομονή σε όσους επιλέξουν να αφιερώσουν χρόνο σε αυτό το έξυπνο παιχνίδι.
Πηγή : youpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου