Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Ο δράκος των παιδικών μας χρόνων ή απλά ... Μαθηματικοφοβία;

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το πρώτο μας άρθρο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Στρατιωτική Επιθεώρηση".

Όπως θα δείτε και στη συνέχεια, δημιουργοί αυτού είμαστε οι εξής δύο : Αγγελική Στρατή

Περιμέναμε αρκετό καιρό με μεγάλη ανυπομονησία και φυσικά τώρα η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους αρμόδιους του περιοδικού για την όμορφη παρουσίαση του άρθρου μας.

Σημείωση : Το περιοδικό έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες σε έντυπη μορφή. Εμείς εξασφαλίσαμε για όλους εσάς το άρθρο αυτό ώσπου να μπορέσετε να δείτε ολοκληρωμένο το τεύχος του περιοδικού σε ηλεκτρονική μορφή, στη σελίδα http://www.army.gr/.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο, πολλά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σου άρθρο, σε σένα Ρεβέκα μου και στην συνεργάτιδά σου, την Αγγελική Στρατή! Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι και είθε διαρκώς να λαμβάνεις τη χαρά και την ικανοποίηση από όσους διαβάζουν το μαθηματικό σου έργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπημένε μου φίλε !!! Κάναμε μια καλή αρχή θέλω να πιστεύω και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο αφού έχουμε την υποστήριξη και τα καλά λόγια τόσων ανθρώπων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή