Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Η εκπαίδευση στην εποχή των Τ.Π.Ε.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του παιδαγωγικού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7 & 8 Νοεμβρίου στου Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το σύλλογο Νέο Παιδαγωγό και αφορούσε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κάθε ειδικότητας, φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες και ερευνητές.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση σύγχρονων προσεγγίσεων στην εκπαιδευτική πράξη και η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σε θέματα διδακτικής μεθοδολογίας κι εναλλακτικών προσεγγίσεων. Η ανταλλαγή εμπειρίας και γνώσης από μάχιμους εκπαιδευτικούς καθώς και ο γόνιμος προβληματισμός και ο δημιουργικός εκπαιδευτικός διάλογος.

Εμείς το παρακολουθήσαμε, οι εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές και επιφυλασσόμαστε για μια δυναμική συμμετοχή την επόμενη φορά.

Ρεβέκα Θεοδωροπούλου - M. Sc. Μαθηματικός
Αγγελική Στρατή - M.Sc. Μαθηματικός

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι το καλύτερο στη μαθηματική σας πορεία, όσο για σένα, Ρεβέκα αλλά και για σένα, Αγγελική!!! Ο Θεός να κατευθύνει τα βήματα της ζωής σας, μέσα από το άγιο Του έλεος και να πραγματώνει με επιτυχία τους στόχους σας, μέσα από την αγάπη σας για τη μόρφωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκο μου ... εύχομαι ο Θεός να μας αξιώνει να προωθούμε την επιστήμη μας και να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να τα συζητάμε και να χαίρεται ο ένας με την πρόοδο και τη χαρά του άλλου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή