Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Βγες και φώναξε και πες πως αγαπάς ...

Σήμερα, αν και είμαι φανατική θαυμάστρια και λάτρης των Μαθηματικών ..... θα σας προτείνω να τα αφήσετε για λίγο στην άκρη και να φροντίσετε μόνο να περάσετε καλά με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Φεύγοντας μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά όλοι θέλουμε να προχωρήσουμε στη νέα με αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλύτερα φέτος, για την Ελλάδα, για την πόλη μας, για τους συγγενείς μας, για την οικογένεια μας, για τους φίλους μας .... για εμάς !!!

Δεν θα σας πω περισσότερα, παρά μόνο θα σας μεταφέρω παρακάτω τις ευχές που έλαβα αυτές τις μέρες από μια αγαπημένη μου φίλη, η οποία ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία.

Με συγκίνησαν και απλά θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας ...

                  2 περιστέρια να' ρθουνε να φέρουνε ευχές

                 0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές

                 1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά

                 6 χιλιάδες όνειρα να βγουν αληθινά

Επειδή η διάθεση είναι χαρούμενη για όλους πιστεύω σήμερα, θα συνοδεύσω τις ευχές μου με ένα τραγούδι (το πρώτο που άκουσα φέτος και ήταν επιλογή της μητέρας μου, η οποία γιορτάζει) ... μου άρεσε πολύ και κράτησα μια φράση, η οποία θέλω να γίνει ο σήμα κατατεθέν αυτής της χρονιάς.

"Βγες και φώναξε και πες πως μ' αγαπάς" .... βγείτε λοιπόν και φωνάξτε ένα σ' αγαπώ σε όποιον πιστεύετε ότι το αξίζει και ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου