Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Όλα τα λεφτά ... βιβλία !!!

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Βιβλίου, η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως και τις 12 Μαρτίου, τα Μαθηματικά και άλλα πολλά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το γεγονός.

Όσο για μένα είναι γνωστή η αγάπη μου για τα βιβλία και φυσικά σε αυτά περιλαμβάνονται και τα ηλεκτρονικά βιβλία. Αυτό με ώθησε πριν λίγο καιρό να αποκτήσω και εγώ το δικό μου Kindle για να έχω κάποια βιβλία πάντα μαζί μου πιο εύκολα και φυσικά γιατί η τιμή των ηλεκτρονικών βιβλίων είναι περισσότερο προσιτή σε σχέση με τα κλασικά.

Έχει παρατηρηθεί ότι στην Ελλάδα η αγορά του ψηφιακού βιβλίου βρίσκεται στα πρώτα της βήματα ακόμη, καθώς αντιπροσωπεύει μόνο το 1% των συνολικών πωλήσεων στο χώρο του βιβλίου. Οι αναγνώστες των ψηφιακών βιβλίων είναι, κατά κύριο λόγο, οι συστηματικοί και εξοικειωμένοι χρήστες του διαδικτύου, με ηλικίες από 20 έως 45 ετών.

Εγώ ως φανατική βιβλιοφάγος και λάτρης κάθε είδους διαβάσματος, θα σας παροτρύνω να διαβάζετε ακατάπαυστα. 
Διαβάστε … κάνει καλό !!!

Από την άλλη πλευρά, φυσικά και δεν μπορώ να μην αναφέρω πως όσα και αν είναι τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών βιβλίων … η αίσθηση του ξεφυλλίσματος, η μυρωδιά του βιβλίου και η χαρά όταν παίρνεις ένα καινούργιο βιβλίο στα χέρια σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Σύνθημά μας : «Όλα τα λεφτά βιβλία» … και κάτι ακόμα, ένα υπέροχο βιντεάκι για να δείτε τι εκπέμπουν στους άλλους και πως πραγματικά είναι οι άνθρωποι που διαβάζουν … 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου