Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Μεγάλη προσφορά για όλους τους μαθητές της Δ΄, Ε΄και ΣΤ Δημοτικού

Ένα βιβλίο δώρο σε κάθε μαθητή! Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Βιβλίου, στις 2 Απριλίου οι εκδόσεις Gutenberg χαρίζουν σε όλους τους μαθητές της Δ΄, Ε΄και ΣΤ Δημοτικού μια ιστορία της σειράς Πέντε φίλοι. 
Μετά από απαίτηση πολλών γονιών, που αγάπησαν το διάβασμα ακολουθώντας τους Πέντε φίλους στις περιπέτειες τους η σειρά της Enid Blyton μόλις επανακυκλοφόρησε και μπορούν να την ξανά χαρούν μαζί με τα παιδιά τους!
Η διαδικασία για να γνωρίσουν οι μαθητές τους Πέντε φίλους είναι απλή:
 • Κάθε διευθυντής σχολείου μπαίνει στην σελίδα μας
 • Βρίσκει το σχολείο του.
 • Συμπληρώνει τον αριθμό αντιτύπων που χρειάζεται κάθε τάξη.

Το βιβλίο Οι Πέντε Φίλοι στο Λόφο του Μπίλικοκ στέλνεται για να μοιρασθεί στους μαθητές. Εντελώς δωρεάν. 
Περιπέτειες συναρπαστικές· χωρίς βία. Με την υπογραφή της Enid Blyton που ψηφίζεται σταθερά, εδώ και χρόνια, σε σχετικές έρευνες, ως η πιο αγαπημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Πειρατές, κατάσκοποι, θησαυροί, αστυνομικά μυστήρια. Οι πέντε φίλοι έχουν μεταφρασθεί σε 54 γλώσσες, έχουν γίνει ταινίες, θεατρικά έργα, σειρά κινουμένων σχεδίων, έναυσμα για ποικίλες δραστηριότητες φιλαναγνωσίας αλλά και πολλά παιχνίδια σε παιδικές παρέες.
Ένα δώρο με νόημα. Να αγαπήσουν τα παιδιά το καλό βιβλίο. Να περάσουν ωραία μαζί του. Να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους μακρύτερα από όσο η εξάρτηση από την οθόνη και την εικόνα μπορεί να τα οδηγήσουν.
Η σελίδα συμμετοχών για τα σχολεία θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 22 Απριλίου.
Δείτε εδώ την ειδική σελίδα που μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής ...
Πηγή : alfavita.gr

2 σχόλια:

 1. Η περιφέρεια Κρήτης δεν περιλαβάνεται στις περιφέρειες με τα σχολεία υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό;;;; Εμείς στην Κρήτη εξαιρούμαστε από την προσφορά σας;;;; Ευχαριστούμε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα Λάμπρο,
   η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση να σου δώσω. Εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την προσφορά και σκέφτηκα απλά να το αναδημοσιεύσω για να το μάθουν όλοι.
   Τώρα όσον αφορά στην ερώτησή σου, θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιον από τις εκδόσεις Gutenberg γιατί είναι κρίμα, ίσως από λάθος, να χάσουν κάποια παιδιά την ευκαιρία ... https://www.facebook.com/GutenbergBooks/?fref=ts ή http://gutenbergbooks.gr/

   Διαγραφή