Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Κλήρωση Βιβλίου

Χριστούγεννα όλο χαρά,
ας λάμψει η πλάση όλη,
χαρές και γέλια στα παιδιά,
αγάπη νά'χουν όλοι!


Επειδή, τελικά, τα Χριστούγεννα είναι μαγικά και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα...

η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε και οι Εκδόσεις Τσιπούπολη δίνουν την ευκαιρία σε ένα τυχερό αναγνώστη μας να κερδίσει δωρεάν ένα αντίτυπο από το παραμύθι «Η Ανάσσα του Πάγου».

Το παραμύθι αυτό γράφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2014 με αφορμή την επίσκεψη της συγγραφέως στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Τέμενη Αιγίου. Με το παραμύθι της Ανάσσας αγκαλιάζουμε το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων, σκορπίζουμε παντού την χρυσόσκονη της Αγάπης και στηρίζουμε τα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη, σε 1.000 αντίτυπα και για κάθε αντίτυπο θα δοθεί ποσοστό 10% επί των πωλήσεων στον Οργανισμό "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Η Ανάσσα του Πάγου» της συγγραφέως Αριάδνης Δάντε [ISBN:978-618-82037-2-3, εικονογράφηση: Pixel Art, website:www.chipoupolis.com, email: chipoupolis@gmail.com] έχει σκληρόδετο εξώφυλλο, αριθμεί τις 32 σελίδες, με διαστάσεις 28x23 εκατοστά και η τιμή του ανέρχεται στα 12€. 

Το βιβλίο διατίθεται από τις εκδόσεις Τσιπούποληαραγγελίες μέσω email, τρόπος πληρωμής κατάθεση/μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό Eurobank/AlphaBank/Πειραιώς και αποστολή μέσω ΕΛΤΑ].

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση :

1ον Να αγαπάτε τα βιβλία
2ον Να κάνετε like στη σελίδα Μαθηματικά και άλλα πολλά” στο facebook (https://www.facebook.com/mathsandothers/)
3ον Να κάνετε like στη σελίδα των Εκδόσεων Τσιπούπολης στο facebook (https://www.facebook.com/chipoupolis)
4ον Δηλώστε συμμετοχή γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα email επικοινωνίας στα σχόλια της παρούσας ανάρτησης (με οποιοδήποτε άλλο σχόλιο θέλετε)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/12/2016 στο Internet, στη σελίδα https://www.random.org/lists μετά τις 20.00.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε την Αριάδνη Δάντε και τις  Εκδόσεις Τσιπούπολη για την ευγενική τους προσφορά.

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ. Κατερίνα Ξενικακη kxenik@ yahoo.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση. Έχει σταλεί στα email σας η νικήτρια. Σας εύχομαι καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή