Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Τα Μαθηματικά και η σχέση τους με την Αρχιτεκτονική σχεδίαση

Εξώφυλλο του τεύχους, στο οποίο βρίσκεται το
άρθρο και η πρώτη σελίδα αυτού.
Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το τρίτο άρθρο για μένα σε έντυπο περιοδικό και το πρώτο σε συνεργασία με έναν Πολιτικό Μηχανικό, τον Θωμά Γκέβρο, η επιστήμη του οποίου είναι φαινομενικά άσχετη με τα Μαθηματικά. 

Παρόλα αυτά μετά από ψάξιμο, επισταμένη ενασχόληση και δουλειά καταφέραμε να βρούμε πολλά κοινά σημεία. Αυτά τα κοινά αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε και ο τίτλος αυτού είναι : 

Τα Μαθηματικά και η σχέση τους με την Αρχιτεκτονική σχεδίαση

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ευκλείδης γ', το οποίο εκδίδει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία κάθε έξι μήνες.

Οι συντελεστές του περιοδικού μας έκαναν την μεγάλη τιμή να εγκρίνουν τη δουλειά μας και τώρα βρίσκεται στο τεύχος 89, Ιουλίου - Δεκεμβρίου 2018, του περιοδικού.
Παραθέτω στην συνέχεια μια παρουσίαση με ολόκληρο το άρθρο για όσους ενδιαφέρονται.Τα Μαθηματικά και η σχέση τους με την Αρχιτεκτονική σχεδίαση from Ρεβέκα Θεοδωροπούλου

Περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις και τα σχόλια σας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, εκ των προτέρων, όλους αυτούς που θα μας διαβάσουν ή απλά θα αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους για το άρθρο μας  ... τώρα που το έχουμε στα χέρια μας νιώθουμε τόση χαρά και γι΄αυτό σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου