Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Νέα κυκλοφορία σχολικού βοηθήματος με τίτλο "Μαθηματικά Γ' ΕΠΑΛ"


Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους, οι οποίοι είναι στην τελευταία τάξη του επαγγελματικού λυκείου και προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Περιλαμβάνει τα απαραίτητα για την κατανόηση των βασικών εννοιών με μια μορφή συνοπτικής θεωρίας και φυσικά πολλές ασκήσεις για την καλύτερη εξοικείωση των παιδιών με τα απαιτούμενα Μαθηματικά.
Η μορφή και το είδος των ασκήσεων βασίζονται σε αυτές του σχολικού βιβλίου που δίνεται στην συγκεκριμένη τάξη και κάποιες από αυτές είναι παρόμοιες μάλιστα.
Εκτός από το πρακτικό κομμάτι, το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μια προσπάθεια χρόνων και ένα όνειρο και για τις τρείς μας, το οποίο έγινε πραγματικότητα. Είναι η δουλειά μας και η επαφή μας με τους μαθητές μας για αρκετά χρόνια, που τελικά βγήκε σε αυτό το πολυπόθητο βιβλίο με σκοπό να τα μοιραστούμε με νέους μαθητές και βέβαια με τους συναδέρφους, οι οποίοι σίγουρα θα βρουν στις σελίδες αυτού του βιβλίου περισσότερο υλικό για τους μαθητές τους.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον καθένα από εσάς, ο οποίος θα πάρει στα χέρια του αυτό το βιβλίο και κυρίως ευχαριστούμε τους δασκάλους και καθηγητές μας που μας έκαναν να αγαπήσουμε τα Μαθηματικά και να θέλουμε να τα υπηρετήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Αφιερωμένο στους ανθρώπους που μας πίστεψαν, μας στήριξαν και χάρηκαν περισσότερο και από εμάς για αυτή μας την προσπάθεια …. στους γονείς μας !!!

Ρεβέκα - Βασιλική - Αγγελική

2 σχόλια:

  1. Θερμές ευχές για το καλύτερο και το ευτυχές στο νέο σας βιβλίο, καλή μου φίλη, Ρεβέκα!!! Ο Θεός να ευλογήσει την πορεία του και να αποκομίσετε την πνευματική ικανοποίηση των κόπων σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκο !!! Μακάρι να βοηθήσει μαθητές στην προσπάθειά τους και συναδέρφους στη δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή